Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 26 de febrer del 2022

Vídeo resum complet de la 32a Palamós Optimist Trophy i dades de la darrera jornada

 

Tot i que el vent es va fer pregar una mica durant el passat diumenge 20 de febrer, finalment el garbí va fer acte de presència a partir de les dotze del migdia.
Després de les bones condicions de navegació que deixà la tramuntana durant el penúltim dia de competició de la regata Palamós Optimist Trophy, la jornada dominical va començar amb absència de vent. Sortosament, el dia radiant va produir un clar escalfament del sòl i es va donar un contrast marcat amb l'aire fred del mar, la qual cosa va provocar l'entrada de garbí a uns 5-10 km/h de mitjana a les hores centrals de la jornada, amb una ratxa màxima força discreta de 21 km/h.
Aquest fet va permetre disputar les finals dels cinc grups (Or, Plata, Bronze, Maragda i Perla). Dues regates van ser realitzades pels grups Or, Plata i Bronze i una regata pels grups Maragda i Perla.
Com heu pogut comprobar en els resums que he anat fent de la 32a Palamós Optimist Trophy, aquesta edició ha estat marcada per una gran variabilitat en les condicions del vent., sens dubte això haurà sigut una gran experiència pels joves regatistes i haurà posat a prova la seva tècnica.

Altres dades meteorològiques del passat diumenge 20 de febrer: Temperatura màxima 13,0 ºC, mínima 5,0 ºC. Humitat relativa màxima 88 %, mínima 68 %. Pressió màxima 1027 hPa, mínima 1024 hPa.