Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 13 d’agost del 2010

Previsió pel cap de setmana

Temperatura i vent en superfície previst per aquesta matinada.

Aquest dissabte a Palamós, es preveu un dia amb nuvolusitat abundant, sobretot durant el matí on el cel es pot mostrar cobert. El sol pot sortir en algun moment a les hores centrals del dia, no obstant, no acabarà de fer net en tota la jornada. Pel que fa a les precipitacions, hem de dir que pot caure algun ruixat durant la propera matinada i a últimes hores del dia. Independentment, es preveu que puguin caure alguns ruixats durant la tarda i fins al vespre a l'interior de la demarcació, sobretot cap a la plana selvatana i zones properes, alguns d'aquests ruixats poden ser localment forts. Els ruixats poden arribar fins a la Costa Brava sud a últimes hores del dia.

La temperatura màxima pot arribar fins als 25/27 cº a la costa i fins als 27/29 cº a l'interior. La nit pot ser una mica fresca, ja que la temperatura mínima pot baixar fins als 18/19 cº a la costa i fins als 15/17 cº a l'interior.

El vent a la nostra zona marítima, bufarà de tramuntana a uns 15/20 nusos, durant la nit/matinada del divendres al dissabte, amb ratxes de 24 nusos al nord del Cap de Begur. Durant el matí del dissabte pot bufar gregal a uns 8/10 nusos. A partir de la tarda pot bufar mestral molt fluix.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol a la línia costanera i de maror a forta maror mar endins, durant la nit/matinada del divendres al dissabte. Al matí de dissabte hi haurà mar arrissada o una mica de marejol., al llarg de la tarda quedarà mar arrissada, amb una mica de mar de fons de nord.



Per aquest diumenge s'ha d'esperar un dia amb més predomini del sol, però encara poden quedar alguns núvols baixos al matí . A l'interior de la demarcació es podran mantenir els núvols baixos al llarg de tot el dia.

La temperatura màxima pot remuntar una mica i la temperatura mínima no experimentarà grans canvis, si de cas pot ser una mica més baixa a l'interior i quedar-se per sota dels 20 cº a la costa, amb ambient fresc.


El vent a la nostra zona marítima bufarà de component nord al llarg de la nit del dissabte a diumenge, a uns 4/6 nusos, amainant durant la matinada del diumenge. Al llarg del matí de diumenge entrarà el garbí a uns 8/10 nusos , una mica més reforçat a la tarda.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar arrissada a la línia costanera, durant les primeres hores del diumenge, amb marejol mar endins . Al llarg de la tarda pot haver-hi una mica de marejol.