Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 15 de gener del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de pressió en superfície previst per avui. Observeu com tindrem altes pressions al damunt nostre.


Avui dissabte tindrem un dia amb predomini del sol, però també amb l'aparició d'algun banc de boira arran de costa al llarg de la jornada., independentment, es mantindran alguns bancs de boira a les valls de l'interior.

La temperatura a la nostra demarcació, pot pujar fins 13/15 cº a la costa, fins a 16/19 cº a l'interior i fins a 10/14 cº al Pirineu. Tot això amb elevada humitat.

El vent al nostre sector costaner, durant les immediates hores, bufarà fluix amb component nord o restarà en calma. A la tarda pot entrar garbí a uns 6/10 nusos. A la nit tindrem la mateixa situació.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol mar endins i mar arrissada arran de costa, durant aquest matí. A la tarda tindrem marejol generalitzat. A la nit hi haurà marejol arran de costa i una mica de maror mar endins.


Aquest diumenge es preveu amb predomini de l'ambient assolellat, però amb bancs de boira a l'interior fins a migdia. A partir de la tarda poden aparèixer nombrosos bancs de núvols baixos o boira marítima arran de costa.

La temperatura pot pujar fins a 13/15 cº a la costa, fins a 16/18 cº a l'interior i fins a 9/14 cº al Pirineu. La mínima no tindrà grans canvis.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component sud-oest a uns 6/8 nusos fins la matinada de diumenge. Al matí tindrem vent de garbí a uns 8/10 nusos. A la tarda tindrem la mateixa situació, igual com a la nit.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol generalitzat, fins la matinada de diumenge. Al matí hi haurà marejol arran de costa i mar endins, amb maror al nord del Cap de Begur, onatge direcció sud-oest. A la tarda tindrem la mateixa situació, igual com a la nit.