Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 5 de gener del 2011

Previsió per la Cavalcada i pel dia de Reis




Avui dimecres, dia de la Cavalcada, tindrem un matí amb nuvolusitat abundant. A partir de migdia tindrem més predomini del sol, situació que s'allargarà fins a la tarda, però acompanyada també per núvols alts i mitjos. Al vespre tindrem el cel amb nuvolusitat variable. No s'espera pluja.

La temperatura pot pujar fins a 10/12 cº a la costa, fins a 12/14 cº a l'interior i fins a 6/10 cº al Pirineu. A l'hora de la Cavalcada la temperatura pot rondar els 10/12 cº.

El vent al nostre sector costaner, serà de component sud-oest, a uns 10/14 nusos, al llarg del matí. A la tarda/vespre hi haurà llebeig a uns 12/15 nusos. A la nit tindrem sud-oest a uns 10 nusos.

L'estat de la mar durant aquest matí, es mantindrà amb marejol o una mica de maror arran de costa, amb maror mar endins, igual com a la tarda.


El dia de Reis a Palamós, es preveu amb predomini del sol, però enterenyinat per núvols alts.

La temperatura pot remuntar fins a 12/14 c º a la costa, fins a 14/16 cº a l'interior i fins a 8/10 cº al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 5/8 c º a la costa, fins a 2/4 cº a l'interior i fins a -4/0 c º al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà de llebeig, a uns 15/20 nusos al llarg de la matinada i matí. A la tarda tindrem llebeig a uns 14/18 nusos. A partir del vespre pot afluixar una mica.

L'estat de la mar es mantindrà amb maror generalitzada al llarg de tota la jornada.