Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dijous, 24 de març del 2011

Petit terratrèmol a Sta. Cristina


Imatge de la Vall de Solius des del castell.

Avui quan faltaven cinc minuts per dos quarts de dues de la tarda, hi ha hagut un petit terratrèmol a la Vall de Solius (sud-oest de Sta. Cristina d'Aro), en ple Massís de l'Ardenya. Aquest petit sisme de 2,7 graus en l'escala de Richter, segons l'Instituto Geográfico, no ha causat cap tipus de dany i que es tingui constància ningú l'ha notat. Per veure l'informe del terratrèmol accediu al següent enllaç:

http://www.ign.es/ign/layoutIn/sismoDetalleTerremotos.do?evid=1051975&zona=1.

Pel que fa a les dades del dia de Palamós, la màxima ha pujat fins a 14,2ºc i la mínima ha sigut de 6,5ºc. El cel s'ha mantingut serè, amb algun núvol baix i alt decoratiu. El vent ha bufat molt fluix amb component variable, ratxa màxima 16km/h de l'est. El mar s'ha mantingut amb maror mar endins (ones d'1m segons la boia) i entre marejol i maror arran de costa, mar de fons de xaloc. La humitat ha oscil.lat entre el 73/93% i la pressió s'ha mogut entre els P 1031/1034hpa. Dades de meteoclimatic.com i Puertos del Estado.


Previsió per aquest divendres

Aquest divendres a Palamós es preveu un dia amb nuvolusitat variable, més abundant al matí i al vespre, la qual pot tapar completament el cel en alguns moments. No es preveu pluja.

La temperatura pot pujar fins a 12/14cº a la costa, fins a 14/18ºc a l'interior de la demarcació i fins a 9/14cº al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 6/8cº a la costa, fins a 2/5cº a l'interior i fins a -4/1 al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix de direcció variable o restarà en calma fins la matinada de divendres. Al matí tindrem vent de component sud a 6/10nusos. A la resta de la jornada es mantindrà el vent del sud a 6/10 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar de fons de xaloc al llarg de tot el dia, amb maror generalitzada. Al llarg de la nit la mar de fons pot anar a menys.