Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

diumenge, 22 d’abril del 2012

Previsió per la Diada de Sant Jordi




Aquest dilluns, Diada de Sant Jordi, a Palamós caldrà esperar un dia enterenyinat per núvols alts, juntament amb l'aparició d'alguns intervals de núvols baixos, acompanyats per grans clarianes a les hores centrals de la jornada. No esperem precipitacions, malgrat que l'ambient serà força fresc degut al vent de mar. A la resta de la demarcació el dia també estarà marcat pels núvols en varis nivells, però amb grans clarianes. Pot caure algun ruixat de tarda en zones de muntanya, especialment al Pirineu. Cota de neu 1600/1700 metres.

La temperatura màxima pot rondar els 20/22º C a l'interior i els 15/18º C a la costa., al Pirineu rondarà els 8/16º C. La mínima pot ser similar al dia anterior.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix amb component variable, durant la nit/matinada de diumenge a dilluns. Al matí entrarà vent de garbí a 16/20 nusos. A la tarda preveiem una situació similar. A la nit hi haurà vent fluix del nord.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol mar endins i mar arrissada arran de costa, durant la nit/matinada de diumenge a dilluns. Al matí i a la tarda s'espera maror generalitzada. A la nit hi haurà marejol arran de costa i maror mar endins, amb mar de fons del sud-oest.