Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 21 de juliol del 2010

Petit canvi de temps


Núvols baixos d'avui.


La jornada d'avui, ha estat marcada per l'elevada humitat, la qual ha arribat a un màxim del 95 %, aquest fet ha propiciat que tinguem molta sensació de xafogor. A més, cal tenir en compte que hem arribat als 28,1 cº de temperatura màxima. Un altre dels elements que han destacat en el dia d'avui, han estat els núvols baixos que arrossegava el vent de llebeig. Aquests núvols baixos, juntament amb el vent de llebeig i també alguns núvols alts i mitjos, ens indiquen l'acostament d'un sistema frontal que entrarà per l'oest de la Península entre demà i divendres.
Es preveu que l'activitat tempestuosa s'incrementi a tot l'interior del país, a partir de demà a la tarda, sobretot en zones de muntanya. Els ruixats i tempestes, fins i tot poden afectar algun punt costaner de la Costa Daurada i Central. A la nostra zona costanera, podria arribar a caure algun ruixat de poca entitat., el que si notarem serà una lleugera devallada de les temperatures a partir del divendres, ajudada per l'entrada de vents del nord i una humitat més baixa, situació que es perllongaria en dies posteriors, amb la qual cosa l'estiu sembla que ens donarà un petit respir.

Aquesta baixada de les temperatures , tot i no ser molt important, la podreu veure en la comparació de temperatures a 1500m. d'alçada, que tenim avui i la que hi ha prevista pel dissabte.


Temperatura a 1500m. Observeu com avui era d'uns 18 cº.



Temperatura prevista pel dissabte a 1500m. Observeu com haurà baixat uns 6 cº.