Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 10 de juliol del 2010

Previsió pel cap de setmana


Temperatures a 1.500 m. d'alçada previstes pel diumenge.


Aquest dissabte a Palamós, continuarem sota els efectes de la bombolla d'aire càlid del nord d'Àfrica, per tant, es preveu una jornada bàsicament assolellada, amb la calor i la xafogor com a protagonistes., no obstant, tornaran a aparèixer alguns núvols baixos i també tindrem molta calitja.
A les zones de muntanya de l'interior de la provincia, podran descarregar alguns ruixats i fins i tot alguna tempesta, a partir de migdia. Aquests ruixats es desplaçaran cap a d'altres punts de l'interior, de forma més desgastada.
Les temperatures màximes seran un parell de graus inferiors que la jornada anterior i sense canvis les mínimes.

El vent bufarà de component sud durant el matí a uns 4/6 nusos. A primeres hores de la tarda, el vent de garbí podria augmentar fins als 8 nusos, amainant al vespre.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar arrissada durant la matinada i matí de dissabte, a la tarda tindrem marejol fins al vespre.


El diumenge tindrem un dia assolellat, amb el pas d'alguns núvols baixos i també algun núvol alt. A partir de migdia poden aparèixer ruixats i tempestes a la zona pirinenca, localment amb calamarsa.
La temperatura màxima s'acostarà als 27/29 cº a la costa i fins als 32/34 cº a l'interior. La temperatura mínima es mantindrà per damunt dels 20 cº a la costa i també a l'interior.

El vent a la zona costanera palamosina, serà de garbí a uns 8/10 nusos al llarg de tota la jornada.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol (ones de 0,5 m. ) durant la major part del dia.