Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimarts, 14 de juny del 2011

Posta de Sol entre núvols




La jornada càlida i assolellada que hem tingut avui, s'ha volgut acomiadar amb una posta de sol marcada pels abundants estratocúmulus que s'han format al llarg del vespre. Esperem que demà no apareguin, ja que podrien impedir la visió de l'eclipsi., ara com ara, existeix la possibilitat que al llarg de la jornada hi hagin alguns núvols en varis nivells.





Pel que fa a les dades del dia a Palamós., temperatura màxima 27,6ºc, mínima 16,9ºc. Estat del cel amb predomini del sol i més núvols baixos a la tarda. Estat de la mar amb mar arrissada i un mica de marejol a la tarda. Vent de component nord i sud-oest a 10/15 km/h de mitjana, ratxa màxima 27 km/h. Pressió atmosfèrica màxima 1018 hpa, mínima 1017 hpa. Humitat relativa màxima 89 %, mínima 39 %. Dades de meteoclimatic.com


Previsió per aquest dimecres

Aquest dimecres a Palamós s'espera un dia assolellat i càlid, no obstant, de bon matí el cel pot estar ennuvolat i quedaran alguns núvols residuals al llarg del dia. A la resta de la demarcació també hi haurà un dia molt calurós i amb predomini del sol, amb alguns núvols de tarda en sectors muntanyosos, que acabaran amb algun ruixat al Pirineu.

La temperatura màxima tornarà a rondar els 30ºc a l'interior, els 25/27ºc a la costa i els 20/25ºc al Pirineu. La mínima també serà molt elevada, d'uns 17/19ºc a la costa, d'uns 14/16ºc a l'interior i 8/12ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix de component nord i reescalfat, durant la nit/matinada de dimarts a dimecres. Al matí tindrem vent de garbí a 8 nusos. A la tarda es mantindrà el garbí a 10/12 nusos. A la nit tindrem garbí a 8/10 nusos.

L'estat de la mar al nostre sector costaner es preveu amb mar arrissada arran de costa i marejol mar endins, al llarg de la nit/matinada de dimarts a dimecres. Al matí tindrem mar arrissada. A la tarda tindrem marejol igual com a la nit.