Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 4 de juny del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de vent en superfície previst per avui al migdia.


Avui dissabte a Palamós s'espera un altre dia amb nuvolusitat variable, a estones abundant. Al llarg de la jornada poden tornar a caure alguns plugims i fins i tot algun ruixat una mica més intens. A la resta de la demarcació també hi haurà un dia bastant ennuvolat. Podran caure plugims dispersos a qualsevol punt., independentment, continuaran creixent nuvolades que donaran alguna tempesta com les que hi han hagut aquesta matinada i alguns ruixats inconnexos a qualsevol indret, amb predilecció per l'interior, a més, a la meitat oest es podrien formar algunes tempestes de tarda d'intensitat més forta, acompanyades amb calamarsa.

La temperatura màxima rondarà els 19/21ºc a la costa, els 23/25ºc a l'interior i els 12/18ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà de gregal o llevant a 4/8 nusos, al llarg del matí. A la tarda hi haurà vent de llevant o xaloc a 4/6 nusos. A la nit hi haurà vent en calma o vent fluix de component sud i est.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror mar endins, durant el matí, amb mar de fons de gregal. A la tarda tindrem marejol generalitzat, amb mar de fons. A la nit quedarà mar arrissada arran de costa i marejol mar endins.


Demà diumenge a Palamós es preveu un dia amb predomini del sol, tot i que poden aparèixer alguns núvols baixos, però sense pluja. A la resta de la demarcació podran aparèixer alguns núvols d'evolució cap a l'interior, amb alguns ruixats de tarda de forma dispersa.

La temperatura màxima pot rondar els 20/22ºc a la costa, els 22/25ºc a l'interior i els 10/18ºc al Pirineu. La mínima es mantindrà sense canvis destacats.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix de component sud o restarà en calma al llarg de la matinada de diumenge. Al matí tindrem vent de component sud a 6/8 nusos. A la tarda hi haurà vent de garbí a 8/12 nusos. A la nit es mantindrà el vent del sud fluix o hi haurà calma.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar arrissada al llarg de la matinada de diumenge. Al matí hi haurà la mateixa situació. A la tarda tindrem una mica de marejol. A la nit hi haurà entre mar arrissada i marejol.