Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 28 d’octubre de 2011

Fotos dels llamps d'ahir dijous a Palamós


Llampegada al damunt del mar. Fotografia realitzada des del Mirador del Morro del Vedell, Palamós. Font: http://www.astroemporda.net/ (Francesc Pruneda)


Us poso tres fotografies de la llampegada d'ahir a la tarda a Palamós. Dues d'aquestes fotos van sortir a l'Espai del Temps de TV3 d'ahir al vespre.
Com sempre, en Francesc Pruneda del web http://www.astroemporda.net/ ens premia amb bones fotografies. Cal destacar que les fotos estan fetes amb llum de dia, si la tempesta arriba a passar de nit, l'espectacle encara hagués sigut major.

Pel que fa a la situació de les darreres hores a Palamós, cal destacar els 35,4 mm caiguts entre la matinada i matí d'avui, això sumat amb els que caigueren ahir, ens dóna uns 61,2 mm recollits en dos dies. Al llarg d'aquest mes ja portem uns 167,8 mm...encara es faran bolets i tot.Llamps caient a sobre el mar. Fotografia realitzada des de La Fosca, Palamós. Font: http://www.astroemporda.net/ (Francesc Pruneda)Llamps caient a sobre el mar. Fotografia realitzada des de La Fosca, Palamós. Font: http://www.astroemporda.net/ (Francesc Pruneda)