Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 23 de març del 2012

Previsió pel cap de setmana


Mapa sinòptic previst per diumenge. L'anticicló dominarà la situació.


Aquest dissabte a Palamós tindrem un dia dominat per l'astre rei, acompanyat per alguns intervals nuvolosos en varis nivells. A la resta de la demarcació gironina tampoc cal esperar gaire moviment, tan sols pot crèixer algun núvol decoratiu cap al Pirineu, a més, encara poden quedar algunes restes de núvols baixos arran de mar.

La temperatura màxima rondarà els 20/24º C a l'interior, els 16/19º C a la costa i els 12/16º C al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 7/10º C a la costa, fins a 2/5º C a l'interior i fins a -2/4º C al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà molt fluix amb component nord o restarà en calma, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí hi haurà vent fluix de direcció variable o calma. A la tarda hi haurà una situació similar. A la nit hi haurà vent en calma.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol o maror generalitzada, amb mar de fons, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí s'espera marejol, amb mar de fons de l'est. A la tarda es mantindrà una mica de mar de fons, amb mar arrissada arran de costa i marejol mar endins, igual com a la nit.


Aquest diumenge a Palamós caldrà esperar un altre dia assolellat. A la resta de la demarcació el dia també serà molt tranquil, amb algun núvol decoratiu en punts de muntanya. Atenció, ja que a les dues de la matinada del diumenge caldrà avançar el rellotge una hora i a les dues seran les tres.

La temperatura
màxima podrà ser una mica més elevada que el dia anterior. La mínima serà similar.

El vent al nostre sector costaner restarà en calma, durant la matinada de diumenge. Al matí i durant la resta del dia, el vent bufarà molt fluix de direcció variable.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar plana o arrissada durant tota la jornada.