Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 7 de setembre del 2011

Posta de Sol rogenca


Posta de Sol d'avui.


Avui hem tingut una bonica posta de Sol rogenca, la qual sembla indicar un lleuger repunt del vent de tramuntana.
Aquesta posta de Sol de colors vermellosos, ha vingut propiciada pels nombrosos núvols alts que hem tingut tota la jornada., es tractava de cirrus i cirroestrats provinents de fronts desgastats que volen entrar des del nord, però acaben topant amb una situació de bloqueig anticiclònic. L'anticicló responsable d'aquesta situació mantindrà l'ambient estiuenc al llarg de tota la setmana.

Pel que fa a les dades d'avui dimecres., temperatura màxima 24,3ºc, mínima 18,2ºc. Estat del cel enterenyinat per núvols alts. Vent del nord-nord-oest i de l'est-sud-est, a 5 km/h de mitjana, ratxa màxima 19 km/h. Estat de la mar amb maror mar endins i mar arrissada o calma arran de costa. Pressió atmosfèrica màxima 1023 hpa, mínima 1019 hpa. Humitat relativa màxima 93 %, mínima 65 %. Dades de meteoclimatic.com i Puertos del Estado.

Núvols alts d'avui:








Previsió per aquest dijous

Aquest dijous a Palamós preveiem un dia assolellat amb alguns núvols baixos i alts decoratius. A la resta de la demarcació hi haurà un dia dominat pel Sol, no obstant, poden crèixer núvols d'evolució amb possibilitats que caigui algun ruixat al Pirineu o Serralada Transversal.

La temperatura màxima pot pujar fins a 27/30ºc a l'interior, fins a 24/27ºc a la costa i fins a 22/26ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 18/20ºc a la costa, fins a 14/17ºc a l'interior i fins a 9/14ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner pot bufar de tramuntana a 8/10 nusos, durant la nit/matinada de dimecres a dijous., al nord del cap de Begur i mar endins, el vent de nord hi bufarà a 15/20 nusos. Al matí s'espera vent fluix de garbí o calma. A la tarda tindrem vent de garbí a 4/8 nusos. A la nit hi haurà tramuntana a 6/10 nusos

L'estat de la mar es mantindrà amb maror mar endins i mar arrissada arran de costa, durant la nit/matinada de dimecres a dijous. Al matí hi haurà marejol mar endins i mar calma o arrissada arran de costa. A la tarda s'espera mar arrissada arran de costa i marejol o maror mar endins. A la nit hi haurà maror mar endins i mar arrissada o marejol arran de costa.