Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 30 de setembre del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa sinòptic previst pel diumenge a les 12:00 h. Observeu com estarem sota el domini de les altes pressions.


Aquest dissabte a Palamós preveiem un dia amb predomini del sol i alguns intervals de núvols baixos. A la resta de la demarcació el dia començarà amb alguns bancs de boira o boirina a l'interior i núvols baixos a la costa., al llarg de la jornada també hi predominarà el temps assolellat.

La temperatura màxima pot pujar fins a 25/27 ºc a l'interior, fins a 24/26 ºc a la costa i fins a 19/24 ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 15/18 ºc a la costa, fins a 12/14 ºc a l'interior i fins a 6/11 ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner pot bufar de tramuntana o gregal a 4/8 nusos, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí hi pot haver vent fluix de gregal. A la tarda hi haurà vent fluix de llevant. A la nit es preveu terral molt fluix o calma.

L'estat de la mar es mantindrà amb maror mar endins i marejol arran de costa, durant la nit/matinada de divendres a dissabte, amb mar de fons de l'est. Al matí s'espera mar arrissada o marejol arran de costa i una mica de maror mar endins. La resta de la jornada hi haurà la mateixa situació, encalmant de cares a la nit.


Aquest diumenge a Palamós s'espera un dia assolellat i amb algun núvol baix decoratiu. A la resta de la demarcació també es preveu un dia assolellat, amb boires o boirines de bon matí.

La temperatura podrà ser una mica més elevada, tant màximes com mínimes.

El vent al nostre sector costaner pot bufar molt fluix del nord o restar en calma, durant la matinada del diumenge. Al matí hi pot haver vent en calma o vent fluix de direcció variable. A la tarda hi haurà vent fluix de garbí. A la nit es preveu vent fluix de ponent o mestral.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar calma o arrissada arran de costa i mar arrissada o una mica de marejol mar endins, al llarg de tota la jornada.