Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 1 de juliol del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de pressió en superfície previst per diumenge a les 18h. Observeu com tindrem baixes pressions. Font:meteocat.com.


Aquest dissabte a Palamós es preveu un dia assolellat i amb alguns intervals nuvolosos en diferentes alçades. A la resta de la demarcació hi haurà un temps similar, amb possibilitats que caigui algun ruixat al Pirineu.

La temperatura màxima rondarà els 29/31ºc a l'interior, els 22/25ºc a la costa i els 22/28ºc al Pirineu. La temperatura mínima pot baixar fins a 18/20ºc a la costa, fins a 14/18ºc a l'interior i fins a 8/13ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix amb component nord, al llarg de la nit/matinada de divendres a dissabte., al nord del Cap de Begur i mar endins, la tramuntana pot bufar a 10/15 nusos. Al matí entrarà garbí a 8/10 nusos. A la tarda hi haurà vent de garbí a 10/14 nusos. A la nit es pot mantenir vent de garbí fluix.

L'estat de la mar es preveu amb mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí s'espera la mateixa situació. A la tarda hi haurà marejol arran de costa i maror mar endins. A la nit tindrem mar arrissada arran de costa i marejol mar endins.


Aquest diumenge a Palamós s'espera una jornada amb predomini del sol i alguns intervals nuvolosos de tipus mig, especialment de bon matí i al vespre. No es descarta que pugui caure alguna gota durant el matí o migdia. A la resta de la demarcació hi haurà un temps similar, amb possibilitats que caigui algun petit ruixat o es formi algun nucli tempestuós a la zona pirinenca.

La temperatura màxima pot ser una mica més baixa, sobretot a l'interior i Pirineu. La mínima es mantindrà igual o podrà pujar una mica en tots els sectors.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix de direcció variable o restarà en calma, al llarg de la nit/matinada de dissabte a diumenge. Al matí tindrem vent de garbí o xaloc a 6/8 nusos. A la tarda hi haurà vent de garbí o xaloc fluix, amb estones de calma. A la nit pot entrar vent de gregal fluix., no obstant, al nord del Cap de Begur el gregal pot bufar a 12/16 nusos.

L'estat de la mar es preveu amb mar arrissada o calma, durant la nit/matinada de dissabte a diumenge. Al matí s'espera mar arrissada o una mica de marejol. A la tarda hi haurà la mateixa situació. A la nit tindrem una mica de marejol.