Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dimecres, 11 de juliol del 2012

Posta de sol d'avui dimecres, dades i previsió


Posta de sol d'avui dimecres amb algun núvol alt cap a ponent.


Avui dimecres el dia ha tornat a ser plenament estiuenc. Tot i alguns intervals nuvolosos de tipus baix que s'han passejat durant el matí, la jornada ha estat asserenada amb algun núvol alt al capvespre, tal com podem veure a les imatges de la posta de sol d'avui.

D'altre banda, avui dimecres 11 de juliol a Palamós, la temperatura màxima ha pujat fins a 26,0ºC i la mínima ha baixat fins a 19,9ºC. El vent ha bufat amb predomini del gregal a 10/15km/h de mitjana, ratxa màxima 29km/h. L'estat de la mar s'ha mantingut amb maror o forta maror mar endins (ones de 1,41m a les 08:00h davant el cap de Begur) i mar arrissada o marejol arran de costa. Pressió atmosfèrica màxima 1018hPa, mínima 1015hPa. Humitat relativa màxima 87%, mínima 53%. Dades de meteoclimatic.com i Puertos del Estado



Posta de sol d'avui dimecres amb alguns núvols alts.


Aquest dijous a Palamós preveiem un dia amb grans clarianes intercalades amb núvols en diferents nivells, els quals poden tapar el cel en algun moment del dia, sobretot a la tarda. A la resta de la demarcació cal esperar un dia molt similar, amb núvols i clarianes.

La temperatura màxima pot pujar fins a 27/30ºC a l'interior, fins a 25/27ºC a la costa i fins a 22/26ºC al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 19/21ºC a la costa, fins a 15/18ºC a l'interior i fins a 8/14ºC al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component nord a 12/18 nusos, durant la nit/matinada de dimecres a dijous., al nord del cap de Begur i mar endins bufarà a 20/24 nusos. Al matí tindrem vent fluix de direcció variable o calma. A la tarda esperem vent de garbí a 6/10 nusos. A la nit hi haurà vent fluix de direcció variable o calma. A mar tindrem marejol arran de costa i forta maror mar endins, durant la nit/matinada de dimecres a dijous. Al matí tindrem mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins. A la tarda hi haurà marejol arran de costa i maror mar endins. A la nit esperem mar plana o arrissada arran de costa i marejol mar endins.