Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 2 de juliol de 2012

Toni Nadal, et trobarem a faltar!




Avui hem tingut una d'aquelles notícies que mai voldries publicar, ja que ens ha deixat un gran meteoròleg i per sobre de tot una gran persona.

El meteoròleg de TV3 Toni Nadal, ha mort aquest cap de setmana, als 40 anys, en un accident de muntanya. Els Bombers de la Generalitat han localitzat el cos a primera hora d'aquest dilluns al matí a la tartera del coll de Contraix, al Parc Nacional d'Aigüestortes, on havia anat a fer una travessa.

La seva família en va denunciar la desaparició aquest diumenge després de no poder contactar amb ell. Ràpidament es va posar en marxa la recerca, que s'ha vist dificultada per la pluja, la boira i la falta de visibilitat.

Llicenciat en Geografia, Toni Nadal va començar a treballar en el Servei de Meteorologia de TV3 el 1996. Prèviament havia fet la informació del temps a Televisió Espanyola a Catalunya.

Toni Nadal era un gran aficionat al muntanyisme i un enamorat del paisatge i les tradicions de Catalunya. Una passió que va marcar la seva feina i que va intentar transmetre tant en les previsions meteorològiques com en els seus reportatges del programa "Espai Terra".

Font: http://www.324.cat/

Ànims i una forta abraçada a la família d'en Toni, als seus companys i a tota la gent que el teniem com un referent.