Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 23 de juliol del 2012

Sortida de sol d'avui i dades


Sortida de sol d'avui dilluns.


Aquest matí a Palamós el panorama meteorològic ha sigut molt diferent. Com podem apreciar a la seqüència d'imatges de la sortida de sol d'avui dilluns, ens hem llevat sense la presència del terrible núvol de fum que ens va afectar ahir, amb un aire molt més net i saludable., malgrat tot, encara es podia observar el núvol de fum cap a l'horitzó oest, però molt més difuminat. Cal destacar que al llarg de la tarda/vespre, han seguit arribant algunes restes del fum de l'incendi que encara està actiu a l'Alt Empordà i que esperem que demà pugui ser controlat, gràcies al treball ingent de moltes persones, treball que d'altre banda, mai podrem acabar d'agrair, juntament amb una meteorologia molt més favorable.


Pel que fa a les dades d'avui dilluns 23 de juliol a Palamós., temperatura màxima 25,0ºC, mínima 20,8ºC. Estat del cel amb alguns núvols alts, tal com veiem a les imatges i restes del núvol de fum, més destacades a la tarda/vespre.
Vent de component nord de matinada a 15km/h de mitjana i vent de direcció variable la resta del dia, a 10km/h de mitjana, amb estones de calma i una ratxa màxima de 45km/h N de matinada.
Estat de la mar amb maror mar endins i mar arrissada o marejol arran de costa.
Pressió atmosfèrica màxima 1018hPa, mínima 1015hPa. Humitat relativa màxima 71%, mínima 34%. Dades de meteoclimatic.com

Imatges de la sortida de sol d'avui dilluns













Article dedicat a tots els que treballen per salvar les vides de les persones i els nostres boscos.