Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 7 de juliol del 2012

Previsió pel cap de setmana


Mapa de vent i temperatura en superfície previst per avui a les 15:00h. Es preveu que les màximes rondin els 30ºC al prelitoral amb vent del sud reescalfat.


Avui dissabte a Palamós tindrem un dia bàsicament assolellat i xafogós, amb algun núvol baix passatger. A la resta de la demarcació caldrà esperar un dia similar, amb el Sol i la calor com a protagonistes.

La temperatura màxima rondarà els 28/32ºC a l'interior, els 22/27ºC al Pirineu i els 24/27ºC a la costa.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component sud, a 12/16 nusos, durant aquest migdia., al nord del cap de Begur pot bufar a 16/20 nusos. A la tarda hi haurà una situació similar. A la nit tindem vent de garbí a 6/10 nusos.

L'estat de la mar s'anirà alterant amb el pas de les hores fins quedar marejol o amb una mica de maror al migdia. A la tarda es preveu una situació similar, amb maror al nord del cap de Begur i mar endins.



Mapa de vent en superfície previst per diumenge a les sis del matí. Esperem tramuntana amestralada al golf de Lleó.


Aquest diumenge a Palamós tindrem un altre dia de Sol i calor. A la resta de la demarcació tampoc cal esperar gaires novetats, exceptuant la zona pirinenca o El Montseny, on podran crèixer alguns Cumulus.

Les temperatures mínimes no experimentaran grans canvis, no obstant, les màximes poden ser més elevades, amb xafogor a la costa.

El vent al nostre sector costaner pot bufar de tramuntana, a 6/10 nusos, durant la matinada del diumenge., mar endins i al nord del cap de Begur pot bufar a 16/20 nusos. Al matí tindrem vent de gregal a 4/8 nusos, mar endins pot bufar a 10/14 nusos. A la tarda cal esperar vent fluix de component est o calma. A la nit preveiem vent de component nord a 8/12 nusos., mar endins i al nord del cap de Begur podrà bufar a 16/20 nusos.

L'estat de la mar al nostre sector costaner es mantindrà amb mar arrissada o marejol arran de costa i amb maror mar endins, amb mar creuada (mar de fons del sud i mar de vent del nord) durant la matinada del diumenge. Al matí tindrem marejol arran de costa i maror mar endins. A la tarda es preveu mar arrissada arran de costa i marejol o maror mar endins. A la nit s'espera marejol arran de costa i maror mar endins i al nord del cap de Begur.