Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 2 de desembre del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de temperatura i vent en superfície previst per dissabte a les sis del matí. Observeu com les temperatures seran força baixes i amb sensació de més fred degut al vent.

Aquest dissabte a Palamós preveiem un dia amb predomini del Sol, no obstant, el cel quedarà enterenyinat pel pas de nombrosos núvols alts i mitjos que poden deixar-nos un capvespre rogenc. A la resta de la demarcació també tindran un dia assolellat i amb franges de núvols alts i mitgencs.

La temperatura màxima pot pujar fins a 14/16º C a la costa i interior, i fins a 3/12º C al Pirineu, amb més fred als cims que a les valls. La mínima pot baixar fins a -6/3º C al Pirineu, fins a 2/6º C a l'interior i fins a 9/12º C a la costa.

El vent al nostre sector costaner bufarà de tramuntana a 10/14 nusos, durant la nit/matinada de divendres a dissabte., mar endins podrà bufar a 24 nusos. Al matí tindrem vent de tramuntana a 6/10 nusos., mar endins pot bufar a 15/20 nusos. A la tarda bufarà vent fluix de direcció variable. A la nit tindrem vent fluix de ponent.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror o forta maror mar endins, durant la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí s'espera mar arrissada o marejol arran de costa i maror o forta maror mar endins, amb mar de fons del nord. A la tarda hi haurà la mateixa situació. A la nit es preveu mar arrissada arran de costa i marejol o maror mar endins.


Aquest diumenge a Palamós es preveu un dia assolellat, amb presència d'abundants núvols alts i mitjos, sobretot durant la tarda, aquest fet podria deixar un altre capvespre rogenc. A la resta de la demarcació el dia serà calcat.

La temperatura màxima pot recuperar-se una mica respecte el dia anterior i la mínima pot ser molt similar.

El vent al nostre sector costaner pot bufar molt fluix de ponent o restarà en calma, durant la matinada del diumenge. Al matí tindrem vent molt fluix de direcció variable o calma. A la tarda bufarà vent fluix de garbí o ponent. A la nit pot bufar vent fluix de ponent o restarà en calma.

L'estat de la mar arran de costa es mantindrà amb mar arrissada o plana, durant la matinada del diumenge., mar endins hi haurà marejol. Al matí s'espera una situació semblant i aquest fet que es mantindrà durant la resta de la jornada.