Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dijous, 2 d’agost del 2012

Dades d'avui dijous i previsió per aquest divendres


Fotografia d'aquest migdia on veiem mar arrissada a la badia i calitja que enterboleix la vista de l'Ardenya i la muntanya del Masnou.


Avui dijous, altre vegada la calor i la xafogor han estat els protagonistes del dia., així i tot, a diferència de la jornada anterior, l'estat de la mar s'ha mantingut molt és tranquil, amb tan sols mar arrissada o una mica de marejol a la tarda, especialment mar endins.

Altres dades destacades d'avui dijous 2 d'agost a Palamós., temperatura màxima 26,7ºC, mínima 20,2ºC. Vent de component est-nord-est a 10km/h de mitjana, amb calma de matinada i al vespre, ratxa màxima 29km/h. Estat del cel asserenat amb calitja. Pressió atmosfèrica màxima 1014hPa, mínima 1013hPa. Humitat relativa màxima 92%, mínima 59%. Dades de meteoclimatic.com



Una parella de corbs marins al mig de la Badia de Palamós avui al migdia.

Previsió per aquest divendres

A Palamós hem d'esperar un dia assolellat i amb forta calor i xafogor., no es descarta que es vegi algun núvol baix passatger. A la resta de la demarcació gironina també hi haurà un dia marcat pel sol i la forta calor, amb alguns núvols d'evolució a la zona pirinenca, sense més conseqüències.

La temperatura mínima rondarà els 20/23ºC a la costa, els 16/19ºC a l'interior i els 10/15ºC al Pirineu. La temperatura màxima pujarà fins a 26/29ºC a la costa, fins a 30/33ºC a l'interior, i fins a 24/29ºC al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component nord a 6/10 nusos, durant la nit/matinada de dijous a divendres., mar endins i al nord del cap de Begur pot bufar a 16/20 nusos. Al matí esperem vent de gregal a 4/8 nusos. A la tarda hi haurà vent fluix de component sud. A la nit tindrem vent molt fluix de component nord i oest o calma. A mar tindrem marejol arran de costa i maror mar endins, durant la nit/matinada de dijous a divendres. Al matí esperem mar arrissada arran de costa i marejol o maror mar endins. A la tarda hi haurà mar plana o arrissada arran de costa i marejol mar endins. A la nit hi haurà mar plana o arrissada.