Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 22 de gener del 2011

Previsió pel cap de setmana

Temperatura mínima prevista per aquest diumenge. Observeu com es pot arribar als zero graus arran de mar, amb glaçades intenses a tot l'interior.


Aquest dissabte a Palamós es preveu que tinguem un dia assolellat i fred, amb possibilitats que caigui alguna feble nevada a la cara nord pirinenca.

La temperatura només pujarà fins a 6/8 cº a la costa, fins a 4/6 cº a l'interior de la demarcació, fins a 0/3 cº a les valls pirinenques i fins a -10/-4cº a les parts més elevades.

El vent al nostre sector costaner bufarà a uns 22/26 nusos de tramuntana, durant tota la jornada, amb ratxes superiors. Mar endins es pot arribar als 35/40 nusos de vent sostingut, amb ratxes superiors.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol o maror arran de costa i entre forta maror i maregassa (ones de 3m) mar endins, durant tota la jornada.


Aquest diumenge serà molt fred i assolellat, amb algun núvol mig a la tarda.

La temperatura només pujarà fins a 6/8cº a la costa, fins a 4/6cº a l'interior, fins a 0/3 cº a les valls pirinenques i fins a -10/-4cº a les parts més elevades.
La mínima pot baixar fins 0/2cº a la costa, fins a -7/-1cº a l'interior i fins a -18/-9cº al Pirineu, amb més fred als llocs més elevats i en indrets arrecerats del vent.

El vent al nostre sector costaner bufarà a 16/20 nusos de tramuntana, fins la matinada de diumenge. Al matí tindrem tramuntana a uns 10/15 nusos. A la tarda el vent de nord pot bufar a uns 16/20 nusos. A la nit tindrem la mateixa situació.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i forta maror mar endins, durant la matinada de diumenge. Al matí tindrem mar arrissada o marejol arran de costa i maror mar endins. A la tarda hi haurà marejol arran de costa i forta maror mar endins. A la nit tindrem la mateixa situació.