Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 27 d’agost del 2011

Butlletí climàtic del mes de juliol


Núvols del passat 27 de juliol.


Darrerament ha sortit publicat el butlletí climàtic del mes de juliol en la seva totalitat. Segons el SMC "El mes de juliol de 2011 ha estat el més fred a Catalunya des de l’any 1997. Pluviomètricament ha estat molt plujós al quadrant nord-est, i a punts de la Costa Daurada i de la Ribera d’Ebre.
En canvi, el mes ha estat sec a àmplies zones de la depressió Central, el Pirineu i el Prepirineu Occidental i costa sud de la demarcació de Tarragona. Durant aquest mes de juliol, si bé en general ha estat molt poc ventós, cal remarcar les fortes ventades que es van produir durant la tempesta del dia 30 al litoral central i que van provocar desperfectes a la ciutat de Barcelona".


Al següent enllaç trobareu les dades que defineixen el passat mes de juliol a Palamós, on podreu comprobar que va ser fred i molt plujós.


Pel que fa al Baix Empordà, segons el butlletí climàtic, veurem com la temperatura va ser inferior a la mitjana a tota la comarca, amb un mínim entre Calonge i St. Feliu. L'extrem nord-est va ser el més càlid, encara que també es va situar amb uns valors inferiors a la mitjana climàtica. Si ens fixem amb la precipitació, observarem com aquesta va ser molt superior a la mitjana climàtica a tota la comarca.


Al següent enllaç trobareu el butllletí climàtic sencer.