Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 27 d’agost del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de pressió en superfície previst per avui a migdia. Observeu com entra l'anticicló en forma de falca.


Aquest dissabte a Palamós preveiem un matí amb predomini del Sol i una tarda amb alguns núvols baixos que en algun moment poden arribar a tapar el cel. A la resta de la demarcació tindran un dia similar, amb el creixement de nuvolades que poden deixar algun ruixat en zones de muntanya.

La temperatura màxima pot pujar fins a 25/28ºc a l'interior, fins a 24/26ºc a la costa i fins a 18/23ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner, durant les properes hores, bufarà fluix i de direcció variable, amb tramuntana a 15/20 nusos al nord del cap de Begur. A la tarda tindrem vent fluix de component sud i est, o calma. A la nit pot bufar vent fluix de tramuntana o restar en calma.

L'estat de la mar durant el matí es mantindrà amb mar arrissada arran de costa i amb marejol mar endins, igual com a la tarda. A la nit hi haurà mar calma o arrissada arran de costa i marejol mar endins.



Aquest diumenge s'espera un dia dominat pel Sol, amb algun núvol baix decoratiu. A la resta de la demarcació hi haurà un dia similar.

La temperatura màxima pot ser una mica més elevada i la mínima més baixa, arribant als 0cº als cims del Pirineu.

El vent al nostre sector costaner restarà en calma durant la matinada de diumenge. Al matí hi haurà vent de garbí a 8/10 nusos. A la tarda tindrem garbí a 12/16 nusos. A la nit hi haurà vent de ponent o garbí a 4/8 nusos.

L'estat de la mar es preveu amb mar calma o arrissada arran de costa i marejol mar endins, amb mar de fons de nord, durant la matinada de diumenge. Al matí hi haurà mar arrissada. A la tarda tindrem marejol o maror. A la nit s'espera marejol arran de costa i maror mar endins.