Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dilluns, 15 d’agost del 2011

Dades d'avui dilluns i previsió per aquest dimarts


Mapa d'alçada significant de l'onage al Mediterrani occidental, previst per dimarts al matí. Observeu com serà poc important.


Avui dilluns, curiosament, la temperatura ha esta gairebé clavada al dia anterior, ja que la màxima ha sigut de 26,6ºc i la mínima de 20,4ºc. L'estat del cel s'ha presentat assolellat, amb restes de núvols baixos al matí. Han caigut 0,2 mm de matinada.

El vent ha bufat de component sud-oest fluix, ratxa màxima 23 km/h. L'estat de la mar s'ha mostrat amb mar calma, arrissada o un xic de marejol a la tarda.

La pressió atmosfèrica màxima ha sigut de 1015 hpa i la mínima de 1012 hpa. La humitat relativa màxima ha sigut del 92 % i la mínima del 64 %. Dades de meteoclimatic.com.


Previsió per aquest dimarts

Aquest dimarts a Palamós preveiem un dia marcat pel sol i la calor. A la resta de la demarcació també tindran una jornada molt calorosa i assolellada, amb núvols d'evolució en zones de muntanya., no es descarta que caigui algun petit ruixat al Pirineu.

La temperatura màxima rondarà els 30/34ºc a l'interior, els 26/29ºc a la costa i els 25/28ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 20/23ºc a la costa, fins a 17/20ºc a l'interior i fins a 12/17ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix amb component nord, o restarà en calma, al llarg de la nit/matinada dilluns a dimarts. Al matí bufarà vent de xaloc fluix. A la tarda es preveu vent de garbí a 8/12 nusos. A la nit tindrem vent de garbí a 4/8 nusos.

L'estat de la mar es preveu amb mar arrissada o calma arran de costa i una mica de marejol mar endins, durant la nit/matinada dilluns a dimarts. Al matí tindrem la mateixa situació. A la tarda hi pot haver una mica de marejol. A la nit tindrem mar arrissada arran de costa i marejol mar endins