Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 3 de desembre del 2010

Previsió pel pont de la Puríssima


Mapa de vent en superfície previst per aquest diumenge. Observeu com tindrem vent de garbí.


Aquest dissabte es preveu amb predomini del sol. No es preveu pluja. La temperatura podrà pujar només fins a 10/12 cº a la costa, fins a 8/10 c º a l'interior i fins a -2/0 cº al Pirineu. La mínima baixarà fins a 1/2 c º a la costa, fins a -1/-4 c º a l'interior i fins a -8/-12 c ºal Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà molt fluix amb component nord i oest, fins la matinada de dissabte. Al matí tindrem la mateixa situació o calma. A la tarda entrarà garbí a uns 8/10 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb mar arrissada o una mica de marejol arran de costa i maror mar endins, fins la matinada de dissabte. Al matí hi haurà mar calma o arrissada, amb marejol mar endins. A la tarda tindrem marejol generalitzat.


Aquest diumenge es preveu amb nuvolusitat molt abundant, amb possibilitats que caigui alguna roina a qualsevol indret i algun floc cap al Pirineu, en cotes mitges. La temperatura podrà pujar fins a 12/14 cº a la costa, fins a 10/12 c º a l'interior i fins a 0/3 cº al Pirineu. La mínima baixarà fins a 1/4 cº a la costa, fins a 0/-3 c º a l'interior i fins a -6/-10 c ºal Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà a uns 10/15 nusos amb component sud-oest, al llarg de la nit/matinada de dissabte a diumenge. Al matí hi haurà garbí a uns 10 nusos. A la tarda tindrem garbí a uns 15 nusos, amb ratxes superiors.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol al llarg de la nit/matinada de dissabte a diumenge. Al matí hi haurà mar arrissada o una mica de marejol. A la tarda tindrem maror generalitzada, amb mar de fons de sud.


Dilluns, dia de la Constitució, serà assolellat, però amb alguns intervals de núvols alts i baixos. No es preveu pluja.

La temperatura pot remuntar fins a 15/17 cº a la costa i fins a 16/18 cº a l'interior de l'Empordà. La mínima serà força més elevada que dies anteriors.

El vent serà de garbí a uns 15/20 nusos al llarg de la nit/matinada de diumenge a dilluns. Al matí hi haurà garbí a uns 12/14 nusos. A la tarda tindrem garbí a uns 15/20 nusos, amb ratxes superiors. Precaució amb la navegació.

L'estat de la mar es mantindrà amb maror generalitzada al llarg de tota la nit/matinada de diumenge a dilluns, amb forta maror durant el matí i la tarda.


Dimarts es preveu amb sol i núvols baixos. No esperem pluja. La temperatura no tindrà canvis destacables.

El vent es mantindrà amb component sud-oest, a uns 10/15 nusos al llarg de la jornada.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol o maror generalitzada, amb mar de fons de sud.


Dimecres, dia de la Immaculada, es preveu assolellat i amb el pas d'algunes franges de núvols alts. La temperatura pot pujar fins a 17/20 cº . La mínima també serà força més elevada que dies enrera, amb glaçades tant sols cap al Pirineu.

El vent bufarà amb component sud-oest, a uns 10/15 nusos al llarg del dia, més reforçat a la tarda.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol o maror generalitzada, amb mar de fons de sud.