Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 7 de maig del 2011

Previsió pel cap de setmana


Mapa de precipitació prevista en tres hores pel diumenge a les sis del matí.


Aquest dissabte a Palamós s'espera que el dia comenci amb alguns núvols baixos i clarianes, a més, fins a mig matí podran aparèixer alguns bancs de boira a l'interior de la demarcació. Durant la resta de la jornada es preveu que el cel es vagi tapant fins al vespre, on quedarà cobert. Al llarg de la propera nit i a la matinada de diumenge, poden caure alguns ruixats a qualsevol indret de la demarcació, més importants cap a la meitat sud.

La temperatura màxima pot rondar els 16/19ºc a la costa, els 19/21ºc a l'interior i els 14/16ºc al Pirineu.


El vent al nostre sector costaner bufarà de xaloc a 6/8 nusos, durant les immediates hores. A la tarda hi haurà vent de xaloc a 8/10 nusos. A la nit es mantindrà la mateixa situació.

L'estat de la mar es mantindrà amb maror generalitzada arran de costa i forta maror mar endins, fins a la tarda. A la nit hi haurà forta maror generalitzada (ones superiors a 1,25 m).




Mapa d'alçada significant de l'onatge previst per avui a la tarda/vespre.


Aquest diumenge tindrem un dia que començarà amb un temps insegur, ja que es poden escapar alguns ruixats a qualsevol indret de la demarcació., amb el pas de les hores però, el sol anirà apareixent tot i que es poden tornar a repetir alguns ruixats de tarda a l'interior de la demarcació.

La temperatura màxima pot pujar fins a 18/21cº a la costa, fins a 22/25 cº a l'interior i fins a 16/20 ºc al Pirineu. La mínima pot ser més elevada que la jornada anterior.

El vent al nostre sector costaner bufarà fluix de direcció sud-est al llarg de la matinada i matí de diumenge, no obstant, en cas de tempesta hi pot haver vent ratxejat. A la tarda tindrem vent fluix de llevant o calma. A la nit es mantindrà la mateixa situació.

L'estat de la mar es mantindrà amb maror generalitzada, al llarg de la matinada i matí de diumenge. A la tarda i a la nit es mantindrà la mateixa situació amb mar de fons de xaloc.