Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 27 de maig del 2011

Previsió pel cap de setmana


Imatge captada aquesta tarda per la càmera de TV3, amb el cel cobert per núvols baixos.


Aquest dissabte a Palamós s'espera un dia amb nuvolusitat variable de tipus baix., a diferència de la passada matinada on van caure quatre gotes, no hi hauran precipitacions. A la resta de la demarcació s'espera un temps similar, no obstant, encara podria caure algun petit ruixat de tarda a la zona pirinenca.

La temperatura màxima pot pujar fins a 19/23ºc a la costa, fins a 23/27ºc a l'interior i fins a 18/21ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 15/17ºc a la costa, fins a 10/14ºc a l'interior i fins a 4/8ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà de tramuntana a 8/12 nusos, al llarg de la matinada de dissabte. Al matí hi haurà vent fluix de component sud. A partir de migdia entrarà vent de garbí a 10/15 nusos. A la nit hi haurà una mica de terral.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror mar endins, al llarg de la matinada de dissabte. Al matí tindrem marejol mar endins i mar arrissada arran de costa. A partir de migdia hi haurà marejol generalitzat. A la nit quedarà mar calma o arrissada arran de costa i marejol mar endins.


Aquest diumenge a Palamós s'espera una jornada assolellada, amb l'aparició d'alguns núvols alts a la tarda. A la resta de la demarcació poden aparèixer algunes nuvolades de tarda al Pirineu.

La temperatura màxima podrà ser més elevada a tota la demarcació, sobretot cap a l'interior., la mínima pot ser igual o una mica més baixa.

El vent al nostre sector costaner bufarà de tramuntana a 6/8 nusos, al llarg de la matinada de diumenge. Al matí tindrem vent fluix de garbí. A la tarda bufarà garbí a 10/14 nusos. A la nit tindrem vent fluix de garbí o calma.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol mar endins i mar arrissada arran de costa, al llarg de la matinada i matí de diumenge. La resta de la jornada hi haurà marejol generalitzat.