Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dijous, 15 de novembre del 2012

Dijous amb temps assolellat, però divendres arriben més núvols

Imatge del dia assolellat que hem tingut avui dijous. Imatge mostrada al telenotícies de TVE Catalunya.


Després que els dos darrers dies hàgin estat molt ennuvolats, avui dijous hem pogut gaudir d'un dia assolellat, amb tan sols algun núvol baix i mitjà anecdòtic a primeres hores.
Aquest cel asserenat ha facilitat una lleugera repuntada de les temperatures màximes, amb valors que han assolit els 20ºC en algunes localitats, sobretot cap al prelitoral, situació que ha recordat el típic "estiuet de Sant Martí".

Algunes màximes d'avui dijous 15 d'octubre a Girona:

Medinyà 21,8ºC., Girona-Devesa 20,8ºC., Girona-Barri Vell 20,6ºC., Calonge 20,1ºC., Sant Gregori 19,6ºC., Mieres 19,3ºC.

Altres dades meteorològiques d'avui dijous 15 de novembre a Palamós., temperatura màxima 17,0ºC, mínima 12,2ºC. Estat del cel asserenat, amb algun núvol mitjà i baix decoratiu a primeres hores. Vent de component N i E, a 5/10km/h de mitjana, ratxa màxima 24km/h. Estat de la mar amb marejol o maror arran de costa, amb mar de fons de l'est, i forta maror mar endins. Pressió atmosfèrica màxima 1021hPa, mínima 1019hPa. Humitat relativa màxima 93%, mínima 74%. Dades de meteoclimatic.com


Mapa de núvols baixos previstos per divendres a les 18:00h.


La previsió ens diu que aquest divendres a Palamós cal esperar un dia dominat pel sol, sobretot al matí, però amb el pas de les hores podran augmentar els núvols baixos gràcies al vent de mar que pot bufar, fins a quedar el cel cobert de cares al vespre. La temperatura mínima pot ser una mica més alta que el dia anterior, especialment a la costa, amb més fred a les fondalades que als llocs elevats., la màxima serà igual o lleugerament inferior a la d'avui dijous.

El vent al nostre sector bufarà amb component nord i oest, a uns 4/6 nusos, durant les properes hores. Al llarg del matí s'espera vent de xaloc a 6/10 nusos, igual com a la tarda. A la nit hi haurà vent fluixet de xaloc o calma. A mar cal esperar mar de fons de llevant, amb marejol arran de costa i maror mar endins.