Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 1 d’abril del 2011

Previsió pel cap de setmana

Mapa de temperatura i vent en superfície previst per aquest dissabte. Observeu com tindrem vent moderat del sud-oest i temperatures de 25cº a l'interior de l'Empordà.


Aquest dissabte a Palamós, es preveu un dia assolellat però amb mala visibilitat degut a la calitja i a la boirina. No es descarta que pugui aparèixer algun núvol baix o boira alta tal com ha passat aquesta tarda.

La temperatura es mantindrà a ratlla arran de mar, degut al vent de garbí que refrescarà l'ambient i serà força molest. La màxima a la costa pot arribar a 14/16ºc. A l'interior de l'Empordà, Pla de l'Estany o Gironès es poden assolir els 25/28ºc. Al Pirineu s'arribarà a 18/20ºc a les valls i a 12/14ºc a les zones elevades. La mínima pot baixar fins a 10/13ºc a la costa, fins a 13/16ºc a l'interior degut a l'aparició de vent reescalfat del sud-oest i fins a 4/8ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà del sud-oest a 10/15 nusos al llarg de la matinada de dissabte. Al matí hi haurà vent de garbí a 16/20 nusos. A la tarda tindrem la mateixa situació amb vent de garbí o llebeig a 10/12 nusos. A la nit continuarà el garbí a 8/10 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol o maror al llarg de la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí tindrem maror generalitzada, igual com a la tarda. A la nit hi haurà entre marejol i maror.


Mapa de vent en superfície previst per aquest dissabte a migdia. Observeu com s'espera garbinada.


Aquest diumenge s'espera un dia amb predomini del sol, però amb el pas de nombroses franges de núvols alts i mitjos. No es preveu pluja.

La temperatura màxima pot ser una mica inferior a l'interior de la demarcació i igual a la costa, amb ambient fresc degut al vent de mar. La mínima pot ser semblant.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component sud a 8/12 nusos al llarg de la matinada de diumenge. Al matí hi haurà vent de garbí a 10/15 nusos, amb ratxes superiors. A la tarda tindrem vent de garbí a 8/10 nusos. A la nit continuarà el garbí a 6/8 nusos.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol durant la matinada de diumenge. Al matí tindrem maror generalitzada. A la tarda hi haurà entre marejol i maror generalitzada. A la nit quedarà marejol.