Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

divendres, 29 d’abril del 2011

Previsió pel cap de setmana


El creuer Thomson Dream vist aquesta tarda des de la càmera de TV3. Els seus passatgers han gaudit d'un dia amb predomini del sol i 17,4ºc de màxima.


Aquest dissabte a Palamós ens espera un dia assolellat amb algun núvol baix decoratiu. A la resta de la demarcació podran aparèixer algunes nuvolades, més importants en zones de muntanya i a la meitat oest. Al llarg de la tarda podria descarregar algun ruixat o petita tempesta cap al Pirineu o Serralada Transversal.

La temperatura màxima pot pujar fins a 17/19ºc a la costa, fins a 20/22ºc a l'interior i fins a 12/17ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 8/10ºc a la costa, fins a 4/7ºc a l'interior i fins a 0/3ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà amb component nord-est a 8/12 nusos al llarg de la nit/matinada de divendres a dissabte. Al matí tindrem vent de gregal a 6/10 nusos. A la tarda s'espera vent fluix de llevant o calma. A la nit tindrem vent en calma o bufarà molt fluix amb component est.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror mar endins, al llarg de la matinada de dissabte, amb mar de fons de llevant. Al matí hi haurà maror generalitzada amb mar de fons de llevant. A la tarda i a la nit s'espera la mateixa situació, amb mar de fons.



Aquest diumenge a Palamós tindrem un dia amb nuvolusitat variable de tipus baix i estones de sol. No es preveu pluja, en tot cas, pot caure algun petit ruixat molt localitzat cap al Pirineu.

La temperatura no tindrà grans canvis.

El vent al nostre sector costaner pot restar en calma durant la matinada del diumenge. Al matí tindrem vent de component sud i est a 6/10 nusos. A la tarda hi haurà la mateixa situació. A partir del vespre el vent encalmarà.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol o maror generalitzada, amb mar de fons de llevant (ones entre 0,5/1 m), sobretot als indrets més exposats a llevant, al llarg de tot el dia.



Mapa d'onatge previst per la nit de dissabte a diumenge. Observeu com es pot acostar al metre d'alçada.