Si cliqueu sobre les fotos del post i després premeu la tecla F11 aquestes es veuen més grans.

dissabte, 16 d’abril del 2011

Previsió pel cap de setmana

Mapa de superfície amb fronts previst per diumenge. S'observa com estarem en el radi d'acció de l'anticicló.


Aquest dissabte a Palamós tindrem un dia assolellat, no obstant, fins a mig matí l'ambient podrà ser bastant fresc i a la tarda la brisa pot mantenir la temperatura a ratlla arran de mar. A la resta de la demarcació s'espera un panorama semblant, amb ambient més càlid a l'interior i amb el creixement de núvols d'evolució. No s'espera pluja, exceptuant algun ruixadet cap al Pirineu.

La temperatura màxima rondarà els 16/18ºc a la costa, els 19/21ºc a l'interior i els 10/16ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner restarà en calma o bufarà molt fluix de component est, al llarg del matí. A la tarda hi haurà vent de component sud i est fluix o restarà en calma. A la nit hi haurà vent fluix de garbí o calma.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror mar endins, amb mar de fons de l'est, al llarg d'aquest matí. A la tarda hi haurà la mateixa situació igual com a la nit.


Aquest diumenge a Palamós tindrem un dia assolellat. A la resta de la demarcació també hi predominarà el sol, amb algun núvol d'evolució cap al Pirineu.

La temperatura màxima pot pujar fins a 17/20ºc a la costa, fins a 19/22ºc a l'interior i fins a 11/16ºc al Pirineu. La mínima pot baixar fins a 10/12ºc a la costa, fins a 5/7ºc a l'interior i fins a -2/3ºc al Pirineu.

El vent al nostre sector costaner bufarà molt fluix de garbí o restarà en calma durant la matinada de diumenge. Al matí tindrem vent de garbí a 6/8 nusos. A la tarda hi haurà la mateixa situació. A la nit el vent encalmarà.

L'estat de la mar es mantindrà amb marejol arran de costa i maror mar endins, al llarg de la matinada de dissabte, amb mar de fons de l'est. Al llarg de tota la jornada es mantindrà la mar de fons de l'est. A la nit de diumenge a dilluns anirà a menys.


Mapa de vent en superfície previst per avui a la tarda. Observeu com serà poc important al nostre sector.